Amanda Olofsson -

Rubrik

2012-12-30 @ 16:34:05 Min vardag

I torsdags åkte jag och pappa ner till Umeå med en massa grejer som skulle in i lägenheten. Det var ett stort snöoväder på vägen och vi såg knappt någonting. Det var dock ganska fint på de ställen dör snön inte vräkte ner så jag var tvungen att fota lite. När vi kom fram till Umeå sken solen och vi mötte upp mina systrar för att shoppa lite. Sedan tog jag tåget till Östersund och min pojkvän, där jag just nu befinner mig och ska fira in det nya året imorgon. 

 

Juldagen

2012-12-25 @ 15:17:49

Jag hade en riktigt trevlig och mysig julafton igår, med mycket mat och många fina julklappar. Dagen började som vanligt med en mysig julfrukost med familjen.
 
 
En av mina fina och bra julklappar. 
Fick en fin uggla i julklapp som man till exempel kan hänga i granen.

 
Vi lekte julklappsleken i två omgångar. Det är så himla roligt när alla blir tävlingsinriktade och slåss om paketen. 

Dan före dopparedan

2012-12-23 @ 16:46:56

Så mysigt det ska bli med julafton imorgon. Har dock inte så mycket julkänsla. Hade det för några veckor sedan då jag var och handlade julklappar och började julpynta. Kanske blev klar för tidigt med allting. Men det kommer nog imorgon, julen är ju alltid mysig. 
 
Igår var jag ute och fotade lite grann på kvällen. Det var riktigt kallt så jag klarade inte av att vara ute så länge, men några bilder blev det i all fall.
 

Mitt rum

2012-12-22 @ 12:54:06

Jag saknar mitt studentrum i Umeå. Även om det är jätteroligt att komma hem och hälsa på så vill jag ändå tillbaka till mitt egna ställe. Trots att det bara är ett litet rum. Skulle egentligen vilja ha en hel lägenhet, men det kommer väl efter att plugget är klart hoppas jag. Men tills vidare trivs jag väldigt bra i mitt lilla rum och det ska bli skönt att komma tillbaka i januari och ha plats för alla kläder och andra grejer och där allt är mitt!
 
 
 

Winter wonderland

2012-12-20 @ 21:07:32 Foto - Natur

Hittade några vinterbilder från förra året som jag inte hade redigerat än. Tycker det är så himla fint med en massa snö och solen som lyser. Det blir så fint ljus. Här har det bara snöat nästan varje dag i två veckor, men jag hoppas det blir lite soligt till helgen så kan jag gå ut och fota nya vackra snöbilder.
 

Julgransbygge

2012-12-16 @ 14:29:31

Idag har vi satt upp julgranen hos min familj. Blev riktigt fint! Många är emot det här med plastgran, men jag tycker det är rätt praktiskt. Då kan man ju sätta upp den så här tidigt innan jul och så slipper man en massa barr och sånt. Och så vet man ju att man har en fin gran som väntar på en i källaren varje år. Kanske det enda som fattas är lukten av en riktig gran. Det kanske borde finnas ett sprej så man kan få sin plastgran att lukta som en riktig. Om det inte finns ett sånt redan...
 

Instagrambilder

2012-12-13 @ 16:43:15 Min vardag

Har suttit inne hela dagen och försökt plugga. Går lite segt, men en uppgift fick jag in i alla fall. Nu är det bara två kvar, sen är den här terminen slut. Skönt! 
 
Har inte så många nya bilder så jag slängde ihop ett gäng favoriter från Instagram som jag tagit under året (kanske någon från förra året till och med). Heter amandaolofsson där.
 
 
 

Fotoabstinens

2012-12-11 @ 00:17:10

Idag var det riktigt fint ute med stora snöflingor och vitt överallt. Jag blev väldigt sugen på att gå ut och fota, men jag hann inte för jag skulle plugga, laga mat och baka lite. Senare på kvällen kunde jag inte hålla mig längre så då var jag bara tvungen att gå ut på gården och ta några kort. Måste kanske åka iväg på en fotoutflykt någon dag framöver, för det kliar verkligen i fingrarna.
 


 

Golden Gate

2012-12-08 @ 17:32:12 Resor

Gick igenom bilderna från USA och såg denna bild på Golden Gate Bridge som jag inte lagt upp. Gillar buskarna som är i förgrunden.
 

Pepparkaksbak

2012-12-06 @ 23:36:34

Ikväll var det pepparkaksbakning som stod på schemat. Första julbaket för i år. Vi hade som vanligt julmusik i bakgrunden och sippade på en kopp med glögg. Testade hallon-lakrits och den var helt okej faktiskt. Smakade dock inte riktigt som döskallarna som är på bilden på framsidan, men den får godkänt ändå.
 

Snö

2012-12-05 @ 12:16:53 Foto - Natur

Nu har det snöat riktigt rejält de senaste dagarna så nu är det vitt och fint ute. Väldigt kallt har det också blivit på bara några dagar, men det passar ju rätt bra när jag ändå måste sitta inne och plugga mest hela tiden. Lite mysigt är det ändå med snö, i alla fall till efter nyår...