Amanda Olofsson -

Tråkigt höstväder

2012-11-25 @ 22:41:35 Min vardag

Tog några bilder på det tråkiga vädret idag. Passade dock ganska bra att det var sånt väder för uppgiften i min fotokurs där jag ska fota en ruggig och tråkig höst. Men jag tycker ändå att snön borde komma snart. Det är ju december alldeles strax!
 

 

Sol och bad

2012-11-04 @ 01:55:40 Resor

Nu har vi varit hos våra kompisar i Fullerton i mer än halva tiden. På onsdag nästa vecka flyger vi hem. Ska bli skönt att komma hem faktiskt. Även om det är kul att vara här vill man hem till sin egen säng och till Sverige som ändå är rätt bra ändå. Jag har inte tagit så mycket kort här, men det vi mest har gjort är att slappa, bada, sola och lite shopping så klart. I onsdags var vi på Halloweenfest vilket var riktigt skoj. Igår gick jag och Markus och åt oss rejält mätta på mat och cheesecake på Cheesecake Factory. I princip det enda jag har en bild ifrån och det är på telefonen.


Disneyland

2012-11-02 @ 02:50:22 Resor

Sista dagen på vår intensiva tiodagarsresa spenderades på Disneyland. VI kände oss dock lite för gamla för att verkligen uppskatta allt de hade där. Åkattraktionerna var inte lika nervkittlande som de på Universal Studios. Det är ju mest gjort för barn, men det är ju kul att se ändå. När vi hade testat att åka allt så gick vi omkring och kollade i souveniraffärerna, åt glass och provade hattar.