Amanda Olofsson -

Korn

2013-08-28 @ 16:57:29 Foto - Natur

I fredags tog jag och Markus bilen och körde runt i Hackås och fotade allt möjligt i solnedgången. Eller jag fotade och han filmade. Det blev en hel del bilder så nu när jag äntligen redigerat alla så har jag mycket på lager att lägga upp här. Såklart så kunde jag inte låta bli att fota dessa underbara korn som gör sig så bra på bild!
 
 
 

Gröna blad

2013-08-23 @ 17:22:00 Foto - Djur

Nu är jag hemma hos Markus familj (har egentligen varit här sedan i tisdags) och ska stanna i en vecka ungefär. Jag har varit ensam i huset de två senaste dagarna och igår satt jag mest och pillade med hemsidan och redigerade bilder. Idag ville jag inte sitta inne hela tiden så jag tog med mig kameran ut på en liten tur runt gården och knäppte några bilder. Som oftast så hamnade deras fina katt på bild.
 
 
 
 

Gravidmage

2013-08-22 @ 15:34:00 Foto - Porträtt

Förra veckan fotade jag Kristina och Frank som snart ska få en liten bebis. Vi hade bytt dag flera gånger för att jag har haft problem med ryggen och det var dåligt väder, men till slut lyckades vi pricka in en dag som passade. Det var dock lite mulet då också, men det blev många fina bilder i alla fall! De var väldigt duktiga och söta tillsammans så det var en rolig fotografering!
 
 
 

Ryggont och nya skor

2013-08-13 @ 20:48:54 Min vardag

Jag har haft väldigt ont i ryggen de senaste dagarna och nu kan jag knappt sitta eller gå. Det är väldigt jobbigt. Ikväll skulle jag egentligen ha fotat en arbetskompis och hennes gravidmage, men var tvungen att ställa in tills vidare. Har dock varit hos en sjukgymnast som gett mig lite övningar att göra så jag hoppas att det ska bli bättre. Har ju Markus här nu också som kan trösta mig om det blir jobbigt :)
 
Mamma och pappa var i Umeå idag och passade på att åka till Ersboda och kolla på nya löparskor till mig. Hittade ett par perfekta Nike Free Run så nu ska jag använda dem så mycket som möjligt. Är ju bättre för ryggen också. Jag lägger upp några bilder som jag tog på min syster Wilma i stugan för ett tag sedan.
 
 
 
 

Segelbåt

2013-08-10 @ 16:48:00 Foto - Porträtt

När jag var i hemma i stugan så skulle vi ut och åka segelbåt. Jag var rätt nervös innan vi tog oss iväg. Jag var väl rädd att båten skulle tippa jättemycket åt sidan när de skulle dra upp seglet. Men det gick ju bra ändå fast det var lite läskigt i början. Skoj att prova på i alla fall!
 
 
 
 
 

Sol och bad

2013-08-08 @ 00:16:00 Min vardag

I måndags efter jobbet åkte jag hem till Skellefteå och spenderade några dagar i stugan. På kvällen testade jag ta några bilder med min blixt och det nya blixtstativet, men batterierna tog slut i blixten och jag hade inga nya så det blev tyvärr inte så många bilder. Igår var det riktigt bra väder så vi åkte till stranden och solade och badade lite. På kvällen åkte vi segelbåt (första gången jag testat det), men mer om det sen!
 
 
 
 
 

Ryggont

2013-08-03 @ 00:16:50 Min vardag

Nu är äntligen allt klart med flytten från min lägenhet till Markus lägenhet. Det har tagit ett bra tag, men jag fick hjälp av min familj att flytta det sista i tisdags och i onsdags städade jag min lägenhet och lämnade in nycklarna. Det är lite smågrejer som ska fixas i lägenheten där vi ska bo nu, men det värsta är över i alla fall. Drog dock på mig ryggskott eller nåt efter allt bärande så jag har haft rätt ont i ryggen de senaste dagarna.. Men det går ju över kan man hoppas!
 
Här är två bilder som jag tog när jag hängde med Maria till hennes stall.