Amanda Olofsson -

En vit jul

2013-12-27 @ 20:32:00 Min vardag

Det blev en snabbvisit hem över jul. Jag kom dagen innan och åkte hem på annandagen för då skulle jag jobba. Men mysigt och trevligt var det i alla fall! Jag fick många fina julklappar så jag är väldigt nöjd! Jag trodde först att det inte skulle vara någon snö på julafton, men som tur var så blev det ändå lite vitt.
 
Här är några av bilderna som jag tog när jag var hemma.
 
 

Dan före dan före dopparedan

2013-12-22 @ 12:05:00

Inte länge kvar till julafton nu! Jag jobbar ikväll och imorgon till kl. 16 och sen åker jag hem till Skellefteå. Får dessutom skjuts också så jag slipper åka buss, vilket känns så himla skönt! Sist jag var hemma fotade jag flera porträtt (kommer förhoppningsvis upp några sen) och lite vardagsbilder på allt julmys. Kändes passande att lägga upp dem så här dan före dan före dopparedan.
 
 

På besök i Skellefteå

2013-12-15 @ 14:00:00 Min vardag

Det gick ju inte så bra det här med mitt lilla fotoprojekt.. Jag missade en dag, sedan två och så hade det gått så många dagar att jag inte orkade komma ikapp. Känns tråkigt att jag gav upp, men det var inte så kul som jag trodde att det skulle vara.
 
Sedan sist har jag hunnit jobba, haft julbord och julfilmsmys med några kompisar och nu är jag hemma hos familjen i Skellefteå och hälsar på. Jag har och ska fota en hel del nu när jag är här, både egna vardagsbilder, men också gravidbilder och barn/familjebilder. Riktigt kul! Synd bara att det är så mörkt nu i december, så man bara har några timmars ljus på sig att fota.
 
Här är några bilder jag tog ut genom fönstret i Umeå när det snöade riktigt mycket tidigare i veckan. Är så fint med stora snöflingor. Snön låg dock inte kvar särskilt länge.
 
 

Bebisbilder

2013-12-04 @ 20:46:00 Foto - Porträtt

För några veckor sedan fotade jag en liten kille vid namn Elias. Det var han som låg i magen vid porträtten jag tog tidigare i augusti. Han var så väldigt, otroligt söt och log framför kameran. Det blev många bilder på honom och några med hela familjen, som är så fina tillsammans. Här kommer de första!