Amanda Olofsson -

Oscarsgalan

2013-02-25 @ 17:22:16 Min vardag

Här har det varit dött ett tag nu. Jag har inte haft så mycket inspiration att skriva något eller lägga upp något. Hoppas det vänder snart. 
Igår hängde vi några i klassen och såg på Oscarsgalan. Vi laddade upp med otroliga mängder snacks och dricka och satt uppe till sex på morgonen. Sov ganska länge idag (tur att vi inte hade någon lektion) så det känns som söndag. Hela veckan kommer kännas förvirrande nu. Men trevligt var det i alla fall.
 

Mer häst

2013-02-18 @ 16:51:49 Foto - Djur

Idag har jag suttit i skolan nästan hela dagen och letat artiklar till ett arbete vi ska göra i veckan. Gick ganska bra så nu hoppas jag att jag kan skriva något bra om dem också.
 
En till bild på Maria och hennes häst.

Maria och hennes häst

2013-02-13 @ 13:08:00 Foto - Djur

I söndags åkte jag med Maria till hennes stall och hade en lite snabb fotagrafering med hennes häst. Känns lite ovant att ha med en häst i bilden, men det är absolut kul att testa. 
 
 

Bishop

2013-02-07 @ 19:21:46 Min vardag

Igår var jag på skolan hela dagen, hade föreläsning och jobbade med grupparbete. Senare på kvällen var det middag på Bishop Arms som gällde, riktigt gott och trevligt! Idag var det lite skola och sen en sväng på stan. Tänkte också träna, men blev så himla trött. Skönt med fredag imorgon!
 
Hittade några bilder från vintern 2010. Då var jag ute och fotade mycket, men den här vintern har det gått segt med den biten. Längtar verkligen till när det blir lite varmare ute och våren börjar komma, då känns det roligare att gå ut och fota.

Inget nytt

2013-02-04 @ 18:28:12 Foto - Natur

Idag har jag bara varit i skolan och haft lite grupparbete. Just nu känner jag mig rätt trött, men ska ändå iväg och träna snart. Blir nog bra. 
 

 

Dinner and a movie

2013-02-03 @ 18:34:38 Min vardag

I fredags åkte jag hem till Skellefteå för vi hade släktingar på besök från London och det var riktigt trevligt att träffa dem och prata lite engelska. På lördagen åkte vi pulka och hade matsäck med oss, väldigt mysigt! Sedan tog jag bussen tillbaka till Umeå och blev bjuden på restaurang och bio av Markus, supergulligt! Vi åt indiskt och såg Django Unchained som var riktigt bra. Idag är en riktig slöardag med lite plugg också.