Amanda Olofsson -

Solnedgång

2013-07-30 @ 11:12:05 Foto - Natur

Det var en riktigt fin solnedgång i stugan i lördags. Synd att det inte blir riktigt lika häftigt på bild som i verkligheten, men här är i alla fall två av de många bilder jag tog.
 
 
 

Långhelg i Skellefteå

2013-07-28 @ 21:12:00

Nu är jag hemma i Skellefteå och hälsar på. Kom hit i fredags och åkte direkt ut till stugan och har haft det mysigt där i två dagar nu. Vi har haft kalas med släkten för mig och min syster som båda fyllt år. Jag fick flera fina presenter, bland annat ett blixtstativ som jag längtar tills jag ska använda och en jättefin cykel! Utöver det har jag också solat och så klart lyckats bränna mig lite grann och så hann vi ut med båten en liten sväng. Nu ska de två resterande dagarna spenderas i stan innan det är dags att åka tillbaka till Umeå.
 
 
 
 
 

Fint ljus och fina djur

2013-07-24 @ 19:28:00 Foto - Djur

Nu var det ett tag sedan sist. Jag har hunnit fylla 25, haft besök av Markus i en vecka, flyttat till hans lägenhet och jobbat. I måndags följde jag Maria till hennes stall och fick se världens sötaste mini-häst och gosa med hundvalpar. Det var dessutom riktigt fint ljus hela kvällen så jag fotade en hel del. Bra kväll helt enkelt!
 
 
 
 
 

Ledighet

2013-07-12 @ 18:54:21 Min vardag

Nu har jag jobbat åtta dagar på rad, så det känns väldigt skönt att få ha ledigt i helgen. Är helt slutkörd idag. Imorgon ska jag ha kalas för jag fyller år om en vecka! 
 
Här är några fler bilder från när jag var och hälsade på hos Markus.
 
 
 
 

Blomma i solnedgången

2013-07-10 @ 15:03:00 Foto - Natur

Här är en bild som jag tog när jag var och hälsade på Markus förra veckan. Är alltid så fina solnedgångar där och ljuset blir så fint. Har många fler bilder därifrån som kommer upp lite senare.
 
 

Sunset

2013-07-09 @ 14:56:00 Foto - Natur

När jag slutade jobbet för några dagar sedan så möttes jag av denna fina solnedgång och var tvungen att stanna och fota lite. Tur att jag hade kameran med mig just den kvällen!
 
Jag har ju förresten gjort om bloggen lite, men det några smågrejer som är kvar. Ser lite konstigt ut med alla gamla bilder som inte är tillräckligt breda för den här designen, men så får det väl vara. Gillar den här bättre än förra i alla fall.