Amanda Olofsson -

Tävling

2013-03-27 @ 11:50:39 Övrigt

Tänkte testa vara med i en fototävling hos Alma där temat är svartvitt. Man kan vinna ett filter hos Kamda, som till exempel ett stjärnfilter som jag nog hade valt om jag skulle vinna.
 
Här är bilden jag tävlar med.
 
 
 
 

Våfflor och tomtebloss

2013-03-26 @ 17:49:00 Min vardag

Igår gjorde vi inte så mycket, tittade mycket på film och sen åt vi såklart våfflor för det var ju våffeldagen. På kvällen gick vi ut och skulle testa fota stjärnhimlen men jag har inte all utrustning med mig hit så det gick inte så bra. Fotade lite tomtebloss istället och det blev nog några bra bilder, men jag måste ju vänta med att se dem till vi kommer tillbaka till Umeå. Fotar med telefonen lite då och då, så några bilder har jag i alla fall.


Vindkraftverk

2013-03-24 @ 21:15:41

Igår åkte jag och Markus hem till hans familj i Hackås. Skönt att komma från skolan och sånt ett litet tag och ha ledigt i en vecka. Idag åkte vi till ett vindkraftverk som ligger några mil från där de bor. Det tog lite längre än planerat för vi visste inte vägen och körde fel några gånger. Till slut så kom vi fram och fick se en fin utsikt. Jag har aldrig varit så nära ett vindkraftverk förut och det var lite häftigt. Man blev rätt yr när man tittade upp på toppen. 
 
Jag tog med kameran och fotade en massa, men jag glömde min minneskortläsare i Umeå, så jag kan inte föra över bilderna till datorn förrän om en vecka... Tog bilder med telefonen också så de får duga så länge.
 
 
 

Arkivbilder

2013-03-13 @ 19:48:28

Inspirationen är inte på topp just nu. Jag vill fota utomhus, men bli så deprimerad av det kalla vädret. Känns riktigt tråkigt att inte ha fotat på så länge. Men vi håller på med en rolig uppgift i skolan nu och gör en film, så något kreativt blir det i alla fall gjort. Tills vidare får arkivbilder duga.
 
Den första är från Yosemite National Park i Kalifornien och den andra från någonstans på väg mellan Los Angeles och San Fransisco tror jag. Har nog lagt upp båda tidigare, men jag ville testa i svartvitt också och gillade det.