Amanda Olofsson -

En helg i Skellefteå

2013-05-27 @ 19:22:00 Min vardag

I helgen åkte jag hem till Skellefteå och hade en riktigt rolig fotohelg. Det var jättefint väder hela helgen och direkt jag kom hem på fredagen fotade jag min syster lite spontant och fick jättemånga fina bilder. På lördagen åkte vi till stugan och hade det mysigt. Igår fotade jag familjeporträtt med fem vuxna och fyra barn och sedan fotade jag min syster igen. Har många fina bilder att gå igenom nu! Jag lånade skolans kamera eftersom att min är trasig, men det är tur att de har likadan kamera som jag har, så det blev nästan som att jag hade min egen.
 
 

Sommardagar

2013-05-20 @ 21:13:00 Min vardag

Vilket härligt väder det har varit de senaste dagarna! Har känts som sommar. I fredags samlades vi några i klassen och grillade. Vi satt på filtar utanför mig och Markus, kastade frisbee och hade det allmänt bra tills solen gick ner bakom husen. På lördagen grillade vi igen, men vid älven den här gången, och sedan såg vi Eurovision-finalen. 
 
Idag efter skolan gick jag och Markus ut på promenad runt sjön. Såklart var vi tvungna att stanna flera gånger och fota och filma allt det fina. Dessutom såg vi en huggorm som nästan attackerade Markus när vi gick förbi.

Blev några bilder med mobilen.
 
 
 
 

Trasig kamera

2013-05-14 @ 16:43:00 Min vardag

En sak som är bra är att våren börjar smyga sig på. Man kan se knoppar och blommor lite här och var och så har det börjat bli varmare. En sak som är dålig är att min kamera inte fungerar. Väldigt, väldigt jobbigt och tråkigt nu när det äntligen är väder som man kan gå ut och fota i. Måste skicka den på lagning..
Jag och Markus var ute i söndags i det fina vädret. Jag skulle fota (men min kamera fungerade ju inte, så jag fick ta min lilla Samsung istället) och Markus filmade.
 
 
 
 

Frilans

2013-05-09 @ 20:24:37 Foto - Porträtt

Har börjat frilansa lite grann för en studenttidning så i veckan har jag fotat lite till den. I måndags skulle jag fota ett porträtt på en kille som blev intervjuad och i tisdags fotade jag en klasskompis och hans kompis som sänder ett radioprogram på Umeå Studentradio. Jag skulle ta några bilder i radiostudion, men vi ville testa ta några utomhus också bara för att det är mycket roligare. Vi hittade en jättefin skog som jag måste tillbaka till igen för det var så mysigt.
 
 
 
 
 

2 Maj

2013-05-02 @ 20:58:54 Min vardag

Redan maj nu. Då kan det väl få bli lite varmare i alla fall. Förra helgen hade jag och Markus grillpremiär och det blev supergott! På Valborg hade vi också tänkt grilla, men det regnade lite då och då så vi vågade inte starta grillen. Istället stekte vi köttet i stekpannan och det blev nästan ännu godare än första gången. Sedan hängde vi med folk i klassen och hade trevligt. Idag har jag varit och klippt mig. Lugg blev det. Var ett tag sedan jag hade det så det känns lite ovant just nu, men det känns bra i alla fall!