Amanda Olofsson -

Sågverket

2013-10-29 @ 18:52:00 Foto - Blandat

Jag och Markus var ju och hälsade på min familj för ett litet tag sedan. En av dagarna åkte vi tillsammans med mina systrar till ett gammalt sågverk för att fota och filma lite grann. Jag tog både porträtt och en massa bilder på området som ser riktigt häftigt ut. 
 
 

Porträtt i skogen, del 3

2013-10-20 @ 19:36:00 Foto - Porträtt

Nu kommer sista delen av bilderna som jag tog på Mikaela för en vecka sedan. Just nu är jag hemma i Skellefteå och hälsar på, riktigt trevligt! Fotade mina systrar igår så några bilder därifrån kommer nog upp alldeles snart.
 

Porträtt i skogen, del 2

2013-10-16 @ 21:32:00 Foto - Porträtt

Här kommer några fler bilder från i söndags när jag fotade Mikaela
 
 
 

Porträtt i skogen

2013-10-15 @ 12:30:00 Foto - Porträtt

I söndags träffade jag Mikaela och vi cyklade till min nya favoritskog för att ha en photoshoot. Mikaela fick ställa upp som modell (för jag vet knappt hur jag ska föra mig framför kameran) och det blev ett mycket bra resultat! Här är några av bilderna jag tog och sen kommer det mer.
 
 

Telefonbilder

2013-10-07 @ 16:52:00

Det är så fint ute nu med alla olika färger på löven! Det är ju så att man vill stanna upp hela tiden och fota alla träden. Jag var ute på en promenad och tog några bilder med telefonen. Sen tänkte jag gå ut igen med kameran, men innan det blev av så hann det bli mulet. Men det är ganska kul att ta med telefonen också, bilderna kan bli rätt snygga om man redigerar dem lite. Här är några bilder som jag tagit nu under hösten. Alla är redigerade i appen Camera+ och sedan fått sig ett filter i Instagram.
 
 

Lugn dag

2013-10-03 @ 19:06:00 Foto - Natur

Idag har det inte varit en lika produktiv dag som igår. Jag kom igång ganska sent, men bestämde mig för att fara ut och springa och träna lite grann hemma sen. Annars har jag redigerat lite bilder och tittat på Gossip Girl. Har aldrig kollat igenom hela den serien så jag tyckte det var dags nu.
 
Här är några av de bilderna som jag redigerat idag, tagna i Hackås i slutet på augusti.
 
 

På radio

2013-10-02 @ 18:34:00 Foto - Natur

Idag ringde de upp mig från SR P4 Västerbotten och undrade om jag ville vara med i ett inslag där jag skulle prata lite om vad man ska tänka på när man fotar höstbilder. Det lät väldigt kul så jag sa såklart ja!
Jag var ganska nervös innan men jag tror det gick ganska bra, är lite läskigt när det är direktsändning :) Här är länken där man kan lyssna på inslaget: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=4713984
 
Vi var ute och gick i skogen medan vi pratade och jag tycker den skogen är så himla mysig att jag var tvungen att åka tillbaka och fota lite grann efteråt.