Amanda Olofsson -

Nytt utseende

2013-09-30 @ 13:56:00

Jag kände att det var dags att göra bloggen lite höstigare, så jag bytte ut bilderna i headern och ändrade bakgrundsfärgen en aning. Blev ju helt okej!
 
Här är några fler bilder från min promenad för några dagar sedan.
 
 

Höstdag

2013-09-25 @ 22:02:00 Foto - Natur

Idag har det varit en väldigt seg dag. Men det var för en gångs skull soligt ute så jag tvingade mig själv att gå ut och fota litegrann. Jag vill ju inte missa de fina höstfärgerna innan snön kommer!
 
 

Dammplask

2013-09-12 @ 00:01:02 Foto - Natur

Idag har jag spenderat några timmar på campus och fotat Dammplasket åt Uniaden. Det var en massa roliga tävlingar och allt avslutades med att flera lag skulle tävla genom ta sig över dammen med egenbyggda båtar. Rätt kul att titta på och fota!
 
Istället för att lägga upp bilder från dagen har jag en hel del kvar från när jag var i Hackås för ett tag sedan så jag tar dem först.
 
 
 

Love

2013-09-10 @ 16:40:10 Min vardag

När vi hade stugsista tog jag en massa bilder som vanligt, men jag bad också min syster att ta kort på mig och Markus för vi har inte så många bilder på oss två tillsammans. Det blev faktiskt några fina och här kommer två av dem plus en bild som jag tog på mammas fina blommor.
 

Helgen som varit

2013-09-08 @ 23:17:00

I helgen har vi haft lite fest med folk från klassen som varit i stan. Det var riktigt kul att träffa flera igen och det kändes nästan som "the good old days". Det är kul att i alla fall några fortfarande är kvar i stan! Igår var vi rätt trötta så det blev en lugn kväll med lite snacks, spel och film. 
 
Sista helgen i augusti var det ju stugsista och nu har jag äntligen tagit tag i att redigera några av bilderna. Som vanligt får min lillasyster vara modell åt mig, men det var så fint där i solen och så blir ju hon så fin också!
 
 
 

Tre bilder

2013-09-05 @ 12:15:00

Här kommer några fler bilder som jag tog i Hackås.
 
 
 
 

Stugsista och stjärnhimmel

2013-09-01 @ 22:34:00 Foto - Natur

Nu har jag och Markus kommit tillbaka till Umeå efter att ha varit borta i nästan två veckor. Först hemma hos hans föräldrar och sedan hemma hos mina. När vi var hemma hos mig i Skellefteå gick vi på matfesten och åt en massa god mat och så var det stugsista på lördagen. Riktigt mysigt att vara i stugan då och se alla andra som tänder stora brasor. Har ätit en massa god mat och annat i helgen så det känns som att jag kommer vara mätt i flera dagar nu! Det var riktigt trevligt att komma hem ett tag, men det är också skönt att vara tillbaka i lägenheten igen.
 
Här är några bilder som jag och Markus var ute och tog en kväll när vi var i Hackås. Har aldrig lyckats ta bilder på stjärnhimlen förut, men jag tycker att det blev ganska okej för att vara första gången. Får testa mig fram mer framöver!