Amanda Olofsson -

Döda fallet

2014-04-23 @ 21:32:00 Foto - Natur

Igår åkte jag och Markus hem från hans föräldrar och det gick väldigt bra att köra vår nya bil! På vägen stannade vi vid Döda fallet, ett före detta vattenfall och fors (eller älv. Kan ju knappt skillnaden.) som det nu byggts "broar" i så man kan gå där vattnet tidigare funnits. Varje gång vi har kört förbi den skylten har jag alltid velat stanna och se hur det ser ut. Till slut så!
 
 
 

Bildbomb från Hackås

2014-04-21 @ 22:02:00

Jag och Markus har varit hos hans föräldrar och firat påsk. Idag var sista dagen och imorgon åker vi hem. Det har varit väldigt trevligt och vi har haft sån tur med vädret. Speciellt idag då det har känts som 20 grader i solen. Kunde sitta i linne på altanen och det var ändå riktigt varmt! Jag har såklart fotat en hel del så jag tänkte helt enkelt bara lägga upp en liten sammafattning i bilder av helgen som varit.
 
Vi kom hit sent på skärtorsdag, men jag kom inte igång med fotograferingen förräns på påskafton, alltså lördag. Här är några bilder från den goda påskmiddagen vi blev serverade.
 
 
 
På söndagkväll var det en riktigt fin solnedgång, ljuset var helt fantastiskt! Jag var såklart tvungen att ta med kameran ut och fota när alla lekte med fjärrstyrda flygplan.
 
 
 
Och idag var det ju riktigt himla bra och trevligt väder. Jag gick runt och fotade vårtecken i form av blommor som kämpat sig upp ur marken, hittade katten som låg och sov i en buske, vi fikade och åt lunch på altanen, lekte med flygplan igen och jag tog en liten promenad med Markus. Två bra saker med idag också som inte är med på bild är att min hemstad Skellefteå tog SM-guld i hockey i år igen och att jag och Markus har köpt våran första alldeles egna bil! En fin mörkblå Volvo. Känns så skönt att få åka bil hem imorgon och ha en bil hemma när man behöver. Jag har även fotat Markus syster och hennes familj och det blev riktigt fina bilder, men de kommer förhoppningsvis upp lite senare!
 
 

Vårkampanj

2014-04-15 @ 20:52:04 Övrigt

Jag tänkte fira in våren med att ha lite rabatt på mina porträttpaket. Känns så skönt att det äntligen börjar bli lite varmare och soligare, och då passar det ju jättebra att fotografera porträtt!
 
 
Vill du boka in en fotografering? Skicka iväg ett mail till: fotograf@amandaolofsson.com

Burvikshällarna

2014-04-12 @ 23:44:00 Foto - Natur

Jag har varit ledig i en vecka ungefär så jag passade på att åka hem till Skellefteå och hälsa på. Alltid lika skönt att få komma hem ett litet tag och det blev en hel del fotograferande - som vanligt!
 
En kväll åkte jag och min syster Wilma till Burvikshällarna. Ett ställe som jag endast varit på en enda gång, i gymnasiet. Det går inte att köra bil ända fram och jag minns inte riktigt hur man gick dit så det blev en liten omväg. Men det var kul att få se lite mer också och allt var så fint i solnedgången!
 
 

Zanna

2014-04-09 @ 21:58:00 Foto - Porträtt

För ett litet tag sedan frågade jag min kompis Zanna om jag kunde få fota henne. Jag hade gått några promenader runt Nydalasjön i soligt väder och kände varje gång att det var så fint och passade perfekt för porträtt. Det var rikigt skoj och vi fick många fina bilder!
 
Här kommer några av dem till att börja med: