Amanda Olofsson -

Newborn

2014-02-28 @ 12:53:00 Foto - Porträtt

I söndags åkte jag hem till Skellefteå och hälsade på. Jag fotade min syster Matilda och hennes kompis Elin på måndagen (bilder på det kommer sen) och i onsdags innan jag åkte hem hann jag svänga förbi Maja och träffa henne en snabbis. Jag fotade henne och Roberth i julas när hon hade en bebis i magen och för två veckor sedan så kom lilla Heidi ut. Jag hann ta flera fina bilder på denna söta tjej och här kommer ett gäng av dem!
 

Kärlek

2014-02-20 @ 11:45:59 Min vardag

Idag har jag och Markus varit tillsammans i tre år. Jag är så glad att jag har honom i mitt liv!
Han är borta med jobbet i veckan så jag saknar honom väldigt mycket nu. Men imorgon kommer han hem och sedan ska vi fira med att åka till Sundsvall lördag till söndag. Ska bli så kul och mysigt!
 
 

Brödbakning

2014-02-12 @ 13:06:00 Min vardag

I förrgår bakade jag bröd. Jag hade fått receptet av mamma för det är så gott när hon har gjort det så jag var tvungen att testa det själv också. Jag har alltid velat fota när jag bakar eller lagar mat, för det är kul att fota mat men det har aldrig blivit av. Den här gången kom jag dock ihåg att ta fram kameran och fota lite av processen.
 
Här är alla ingredienserna. Plus salt och sirap som jag glömde ta med på bilden.
 
Blandade först allt det torra med varandra. Och sedan i med yoghurten.
 
Och sirapen såklart.
 
Sen hackade jag lite torkad frukt och blandade i det.
 
Ner i två formar och in i ugnen i ca 1,5 timme.
 
Då kommer de att se ut så här och smaka väldigt gott!
 

Maja och Roberth

2014-02-10 @ 21:19:00 Foto - Porträtt

I december fotade jag min kompis Maja och hennes kille Roberth. De ska få barn (nu i februari faktiskt, så kul!) och ville föreviga den fina gravidmagen. Det var lite tråkigt väder med knappt någon snö och flera minusgrader, men de kämpade på bra! Ska bli kul att sen få fota lillplutten som ligger där i magen.