Amanda Olofsson -

En vecka i Spanien

2014-06-30 @ 00:41:04 Min vardag

Idag har jag och Markus packat och gjort i ordning allt för morgondagens resa till Spanien. Ska bli så kul! Just nu är jag lite nervös och orolig att nånting är glömt, blir typ alltid så när jag ska resa. Men det brukar släppa när man väl är på väg så det ska nog bli bra :) Kommer bli mycket mer bilder här sen när vi kommit hem!
 
Två bilder från midsommardagen då vi tog en liten utflykt ut till havet:
 
 

Nya bilder till hemsidan och en vacker solnedgång

2014-06-17 @ 17:24:00 Min vardag

I helgen har jag och Markus varit i Hackås. Den här gången fick jag stå framför kameran, fast jag inte tycker om det :) Markus fick agera fotograf för jag ville ha några nya bilder till min hemsida. Trots jag är ganska kritisk (som ju de flesta kanske är när det gäller bilder på sig själva) så hittade jag några som jag är nöjd med. De hamnade på hemsidan som jag gjort om lite grann, in och kika vetja!
 
 
Förutom den fotograferingen tog jag bilder på en vacker solnedgång från en av kvällarna.
 
 
 

Fotografering inför bröllop

2014-06-13 @ 18:08:00 Foto - Porträtt

För några veckor sedan träffade jag Angelica och Eli som ska gifta sig i sommar. Vi pratade om deras stora dag och hade en liten testfotografering i en parken bredvid kyrkan. De var väldigt duktiga och naturliga framför kameran och trots att de var lite nervösa så syntes det inte alls. Kommer bli kul att fotografera deras bröllop i augusti!
 
 

Ny kameraväska

2014-06-11 @ 15:13:47 Min vardag

Under de senaste veckorna har jag uppdaterat min kamerautrustning lite grann. Den största förändringen är att jag köpt en ny kamera, en Canon 5D Mark II. Känns riktigt bra med fullformat! Utöver det har jag köpt en större kameraväska som rymmer lite mer utrustning och en lite mindre väska som bara rymmer kameran med ett objektiv. Den lilla väskan är riktigt snygg så jag var tvungen att ta några bilder. Längst ner är en bild på en ny kamerarem som jag också köpt. Kul med lite nya grejer!
 
 
 

Studenten

2014-06-10 @ 16:16:00 Foto - Porträtt

I torsdags tog min syster studenten och självklart skulle vi föreviga detta med några bilder. Jag fotograferade henne och hennes kille Axel som också tog studenten. Stort grattis till dem! 
 
 

Motljus

2014-06-08 @ 00:03:00 Foto - Natur

I veckan har jag varit hemma i Skellefteå i några dagar. Jag har fotograferat bilder för balen, studenten och en hel del annat. Har väldigt mycket bilder på lager just nu och det känns kul! Jag börjar lite smått med några bilder från mina föräldrars trädgård som hade ett sånt underbart motljus en av kvällarna.
 
 

En promenad genom parken

2014-06-03 @ 22:48:00 Foto - Porträtt

Förra veckan hade jag ett möte med ett riktigt trevligt par som ska gifta sig i augusti. Jag hade tänkt att vi skulle ha provfotograferingen i parken som ligger alldeles bredvid kyrkan. Riktigt fin plats och perfekt att det ligger så nära! Jag ville såklart vara väldigt förberedd så jag tog med mig Markus till parken dagen innan för att spana in de bästa platserna. Han var snäll och ställde upp som modell framför kameran och vi fick en del fina från den lilla fotograferingen :)