Amanda Olofsson -

10 röda rosor

2014-05-21 @ 10:38:00

I måndags fick jag rosor av Markus när han kom hem från jobbet. Så gulligt att köpa fina blommor bara för att vara snäll! Jag blev såklart jätteglad och ville föreviga de vackra blommorna på bild :)
 
 

Soliga dagar

2014-05-18 @ 19:36:00 Foto - Porträtt

I helgen har det varit riktigt bra väder och jag har dessutom fått vara ledig också! Dock drog jag på mig en förkylning tidigare i veckan, men den börjar försvinna nu. Tur att det inte håller i sig så länge!
 
I fredags blev det grillning och en ganska tidig kväll för mig, för jag tänkte att förkylningen skulle gå över fortare. Igår gick vi och såg på Toughest, typ som ett marathon blandat med en hinderbana. Många jobbiga och svåra hinder. Kul att se alla som kämpade på bra! Det blev också en sväng på stan med lite shopping och sen åt vi middag på Vezzo (lätt bästa restaurangen!) innan vi gick på bio och såg Godzilla som var riktigt bra! Idag har jag och Markus bockat av några grejer på Att-göra-listan, bland annat städning av lägenheten och bokat resa till Spanien i slutet av juni. Ska bli så kul! :)
 
Har kvar en del bilder på Wilma från vår fotografering så här kommer ett gäng till!
 
 

Modellsyster

2014-05-15 @ 17:01:41 Foto - Porträtt

I april var jag hemma och hälsade på min familj i Skellefteå. Jag och min syster Wilma bestämde oss då för att ha en fotografering. Jag hjälpte henne med smink och hår och så åkte vi ut. Det var väldigt kallt, men hon kämpade på i sitt linne och var hur duktig som helst. 
 
 

Syster

2014-05-07 @ 20:09:00 Foto - Porträtt

Här är några fler bilder som jag tog på min fina syster Matilda när jag var hemma sist. Vädret varierade mellan sol och snö/hagel så vi hade tur att det var hyfsat okej under den stunden vi fotograferade. Försökte också hitta de platser där det var som grönast för att få lite mer vårig/somrig känsla. Var mest brunt och grått överallt. Längtar verkligen tills det blir lite mer färg och ljus ute!
 
 

Studentbilder

2014-05-04 @ 14:42:00 Foto - Porträtt

Tiden går verkligen fort och nu är det snart dags för alla studenter att äntligen få gå ut skolan. Jag erbjuder en timmes porträttfotografering och 10 digitala bilder för endast 650 kr! Jag finns tillgänglig i Umeå fram till veckan innan studenten och därefter kommer jag att kunna fotografera i Skellefteå. Skicka mail till fotograf@amandaolofsson.com.
 
 

A storm is coming

2014-05-02 @ 12:39:00

Jag och Markus bestämde oss lite spontant för att åka och hälsa på min familj i Skellefteå. Vi är båda lediga torsdag-söndag så det passade ju bra! Plus att det ju är extra skönt när vi nu kan ta bilen istället för att åka buss. 
 
När vi lämnade Umeå igår så var det soligt, men när vi kommit halvvägs ungefär så såg himlen väldigt mörk ut i horisonten. Det såg rätt häfigt ut så jag knäppte några bilder på detta. Sedan var vi helt plötsligt mitt i en snöstorm och man såg knappt något. Efter ca 20 minuter så var all snö borta och det var soligt igen. Knäppt väder!