Amanda Olofsson -

Bröllopsbilder

2014-09-15 @ 22:49:00 Foto - Porträtt

Det var ett tag sedan jag blev klar med bröllopsbilderna som jag fotograferade i början av augusti, men det har varit fullt upp med lägenheten och en massa annat så jag har inte hunnit sätta mig ner och välja ut vilka jag ska lägga upp. Nu har det dock lugnat ner sig lite och vi är nästan klara med allt. Känns som ett riktigt hem nu så det är jättekul!
 
I alla fall, här kommer ett gäng med bilder på Angelica och Eli. Det var riktigt kul att få vara med på hela deras dag och de var väldigt duktiga framför kameran. Det låg regn i luften nästan hela dagen och vi fick några droppar på oss en liten stund, men förutom det så hade vi riktigt tur och det blev många fina bilder på detta vackra brudpar!
 
 

Flytt till Östersund

2014-09-07 @ 21:16:00 Övrigt

Nu har det stått still här alldeles för länge! Det har varit fullt upp de senaste veckorna med redigering av bröllops- och porträttbilder, samtidigt som jag har jobbat mina sista veckor på Maxi och packat inför en flytt. Men nu börjar det ordna upp sig lite grann. Vi har packat upp allt i lägenheten, en stor och fin tvåa som är alldeles nybyggd, och har fått ganska bra ordning på allt. Nu väntar vi på soffan som ska levereras och lite annat småpill som ska göras. Älskar att få inreda och göra lägenheten hemtrevlig, längtar tills allt är klart! 
 
Annars så är det spännande att ha flyttat till en ny stad. Jag har ju varit i Östersund förut eftersom att Markus är uppväxt fyra mil utanför stan, men det är ju en helt annan sak att bo här. Men det ska bli kul att se vad som händer!