Amanda Olofsson -

Vinterdimma

2015-01-29 @ 12:03:00 Foto - Natur

För drygt en vecka sedan hade jag och Anna en fotografering och hade ett nytt samarbete med Caroline, en riktigt duktig make up-artist. Det var jättefint väder och vi fick många bra bilder som jag håller på att redigera nu. Får bjuda på några bilder på det vackra vinterlandskapet tills vidare så kommer resten av bilderna sen!
 
 

Double exposures 2

2015-01-15 @ 20:50:00 Photoshop

 

Double exposures

2015-01-10 @ 21:34:00 Photoshop

För ett tag sedan fotade jag Anna mot väggen i sovrummet. Ganska enkla vanliga porträtt, men tanken med det var att göra dubbelexponeringar i Photoshop efteråt. Jag har testat det en gång förut, men det blev inte alls bra så jag visste inte hur det skulle sluta den här gången. Dock hade jag mycket bättre bilder att jobba med så det blev ju ganska bra ändå!
 
 

Första inlägget för 2015

2015-01-05 @ 12:06:00 Foto - Porträtt

Första inlägget för det nya året! Förra året var mycket bra och jag gjorde en massa saker som jag inte gjort förut. Till exempel åkte jag och Markus till Spanien, jag tatuerade mig, jag började ta betalt för fotograferingar genom mitt företag, jag och Markus flyttade till en så himla fin tvåa Östersund. Ska bli spännande att se vad det här året kommer att bjuda på!
 
Här är ett gäng bilder från en fotografering jag hade med Anna för ett tag sedan. Vi åkte runt ganska länge med bilen för att hitta ett fint snöigt ställe med fin skog. Till slut hamnade vi långt in i en skog, långt ifrån vägen och det var helt tyst och jättevackert med orörd snö. Nu är ju all snö borta, men jag skulle gärna vilja ha tillbaka lite av det här för ett tag i alla fall.