Amanda Olofsson -

Lyxfrukost

2015-03-26 @ 11:56:00 Min vardag

Idag är jag ledig så jag tog en liten sovmorgon och sedan bestämde jag mig för att göra en extra god frukost. Jag älskar frukostmat, men tycker det är rätt tråkigt med bara någon vanlig limpa med smör och ost på. Ibland är det ju gott, men man blir ju rätt trött på det efter ett tag. Jag bakade scones efter detta recept och hade även i lite kardemumma och socker. Så gott! Jag pressade egen juice i min underbara juicemaskin (apelsin och melon blev det) och så skar jag upp resten av melonen. Megagod frukost som också blev väldigt fotovänlig!
 
 
 
 

Underbara motljus

2015-03-22 @ 14:36:00 Foto - Porträtt

Förra helgen var fylld med vårkänslor och underbart väder. Det har det inte varit så mycket av denna helg tyvärr. Dessutom snöade det inatt också, men det ser inte ut att ligga kvar särskilt länge som tur är! Jag har suttit och redigerat bilder som jag tog på Anna förra söndagen när det var sånt där perfekt ljus ute som man bara blir så himla glad av!
 
 

Vårkänslor och nya balkongmöbler

2015-03-15 @ 20:21:00 Min vardag

Igår var det riktigt bra vårväder så det var ju nästan ett måste att vara utomhus så mycket som möjligt. Jag bestämde mig att jag skulle försöka dokumentera så mycket som möjligt av dagen så här kommer en bildbomb!
 
Vi började dagen med frukost. Scones och egengjord juice med juicemaskinen jag fick i julklapp. Så himla gott!
 
Allt blir så fint på bild när lägenheten badar i solljus!
 
Efter frukost tog vi det lugnt ett tag. Jag redigerade och lyssnade på podcasts. 
 
Jag var så väldans vårpepp att jag åkte iväg för att se om jag kunde hitta några billiga och bra möbler att ha på balkongen, för just nu är det ju helt tomt där. Det gick inte så bra dock, men jag kom i alla fall hem med dessa två nya växter till köket.
 
Efter lunch blev vi upphämtade av Markus kompis och så åkte vi till toppen av Frösön för att fika.
 
Det var väldigt trevligt och så skönt att kunna sitta utomhus!
 
Ingen dålig utsikt!
 
När vi kom hem spelade vi lite Mario Kart och sedan åkte vi och handlade middagsmat. Det blev ett stopp på Rusta också där vi hittade perfekta möbler för balkongen. Så vi monterade ihop allt medan maten puttrade på.
 
Dock så hann det ju bli mörkt och för kallt när vi väl hade fixat allt, men nu har vi i alla fall något att sitta på framöver när alla varma vår- och sommardagar kommer!
 

Fotografering på en toalett

2015-03-10 @ 12:02:00 Foto - Porträtt

För några veckor sedan hade jag en fotografering med Anna och Caroline på en toalett i i Folkets hus här i stan. Det är väldigt annorlunda stil från vad jag vanligtvis brukar fotografera, men det var kul att testa lite nytt och resultatet blev ju bra! Toaletten var ju fortfarande öppen så ibland kom det in några frågande ansikten när vi satt där och klängde över handfaten vilket var lite komiskt. Här kommer i alla fall ett gäng favoriter från fotograferingen.
 
 
Modell: Anna Olsson
MUA: Caroline Ljusterdal
Foto: Jag