Amanda Olofsson -

Berlin 2

2015-04-12 @ 14:33:00 Resor

På lördagen var ju den enda dagen som affärer och sånt var öppet på grund av påsken så vi tänkte kika lite i affärer. Blev dock inte så mycket shopping, bara ett armband för mig, men det gjorde inte så mycket. 
 
Vi började med att gå till KaDeWe som är ett stort shoppingcenter på sex våningar. Dock bara en massa dyra märken och fancy grejer så det var inget för oss, men kul att se i alla fall.
 
Så många fina hus att se!
 
När det började bli dags för lunch gick vi till detta ställe som hade så himla goda våfflor och jättemysig lokal/inredning. Menyn stod på tyska så det var lite svårt att veta vad man beställde, men det blev ju bra!
 
Tyckte det var fint på tjejtoan:
 
Efter lunchen åkte vi vidare till East Side Gallery som är en del av Berlinmuren som fortfarande står kvar med en massa fina målningar och grafitti.
 
Markus var tvungen att testa Currywurst som det fanns i ungefär varje gathörn i hela stan och det var ju faktiskt rätt gott. 
 
Middagen åt vi på en italiensk restaurang som var väldigt mysig, men maten var inte så god tyvärr. Och portionerna var så stora att man knappt orkade hälften. Men trevligt hade vi i alla fall!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: