Amanda Olofsson -

Berlin

2015-04-11 @ 12:38:00 Resor

För en vecka sedan vid den här tiden var jag och Markus i Berlin och jag hade gärna åkt tillbaka i tiden. Vi var där över påskhelgen och hade det så himla bra. Har aldrig varit där förut, men jag tyckte verkligen om staden. Så många vackra hus, fina restauranger och mycket att se. Måste åka tillbaka dit igen!
 
Vi landade på torsdag eftermiddag, checkade in på hotellet och åt middag på en restaurang i närheten. Vi gjorde inte så mycket första kvällen, kikade lite i området runt hotellet och planerade vad vi skulle göra resterande dagar.
 
Dag två hade vi bestämt oss för att åka på en guidad tur till ett bevarat koncentrationsläger som ligger några mil utanför Berlin. Det var en stark upplevelse och både hemskt och intressant att få se och veta mer om hur det gick till. När vi kom tillbaka åt vi middag och gick sedan till det judiska monumentet och till Brandenburger Tor.
 
 
Sedan åkte vi vidare till Checkpoint Charlie. Blev lite Andra världskriget-tema på den här dagen märkte vi.
 
Efter det här var vi ganska trötta och utmattade av att ha gått hela dagen och pratat om så mycket hemska saker så vi tog oss något varmt att dricka på Starbucks innan vi åkte tillbaka till hotellet. Fler bilder kommer sen!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: