Amanda Olofsson -

En helg i Umeå och Skellefteå

2015-06-15 @ 14:38:00 Min vardag

Förra helgen, eller närmare bestämt redan på onsdagen den 3:e, åkte jag med tåget till Umeå. Jag hade planerat ett stopp där för att hinna träffa några kompisar. Jag åkte först till Zanna och Nils och fick gosa lite med deras alldeles nya lilla gullebebis och därefter hann jag med Zanna en snabbis ner på stan för att träffa några gamla klasskompisar från universitetet. Dock fick kameran dumt nog ligga i väskan nästan hela denna dagen.
 
Jag gick sedan och åt middag med Malin som jag skulle få sova över hos till dagen efter. Riktigt trevligt att träffa en massa bra personer som man inte sett på länge. Oturligt nog fick jag en väldigt jobbig migrän på kvällen så jag var tyvärr inget trevligt sällskap, får se till att väga upp för det nästa gång!
 
IMG_1630
 
IMG_1632
 
Dagen efter tog jag en sväng på stan för att gå på mina två favvo-butiker som ju inte finns i Östersund; Lagerhaus och Monki. Jag var väldigt utmattad från dagen innan så vid 13-tiden tog jag en buss till Skellefteå och Markus kom sedan på kvällen då han kört bil direkt efter jobbet. Vi fick sova i mamma och pappas sovrum och det känns typ som att bo på hotell i det rummet.
  IMG_1639
  IMG_1640
 
Min lillasyster Wilma går frisörlinjen på gymnasiet och fick träna på pappas hår.
  IMG_1653
 
Sedan fick vi (som vanligt när man är hemma på besök) supergod mat!
  IMG_1895
  IMG_1900
  IMG_1901
  IMG_1915
 
IMG_1916 
Dagen efter träffade vi först Maja och Roberth på lunch, sedan åkte vi till Minna och Victor och där blev det också lite bebisgos för de fick sitt andra barn för bara några veckor sedan. Vi hade en liten fotografering där också på minstingen, men de bilderna tar vi sen. 
 
Fina familjen!
 IMG_1785
 IMG_1865
 IMG_1888
   
På kvällen åkte vi till Jennifer och Anders och kikade på deras nyinköpta hus, men då tog jag inte med mig kameran. Så kul att se allt nytt som hänt sedan sist jag var där. Innan vi åkte hem för att sova stannade vi till hos min andra syster Matilda och sa en massa hejdå, för hon kommer flytta till Norge innan jag hälsar på hemma nästa gång. Måste se till att hälsa på hos henne i sommar!
 
Sista dagen i Skellefteå och de sista bilderna jag tog var när vi tvättade vår nya bil vid sommarstugan. Annars så hann vi också träffa flera i släkten, fika en massa, äta god mat, göra ett till stopp i Umeå på vägen hem och ha en superbra helg!
 
IMG_1926
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: